• Op dit moment is mijn agenda gesloten (VOL) voor nieuwe cliënten t/m eind december. Voor een plekje op de wachtlijst mail naar info@thehealthexpert.nl

Gratis Trainingen

Wil jij snel beter slapen, minder stress of wil je je immuunsysteem een flinke boost geven? Meld je dan nu aan voor mijn Gratis Trainingen

Liever persoonlijk contact?

Het geheim van een stressvrij leven

Een gratis training waarin ik je leer wat stress doet en wat je op korte termijn aan de negatieve gevolgen van stress kunt doen. Direct resultaat verzekerd!

Ja, dit wil ik

De snelste manier om weer goed te slapen

Moe en weinig energie? In deze gratis training leer ik je hoe je terugkeert naar een goed dag- en nachtritme, waarmee je jouw algehele capaciteit direct verhoogt en beter presteert.

Ja, dit wil ik

Boost je Immuunsysteem

Belangrijk voor iedereen in deze tijden, ongeacht of je stress ervaart of niet! Ik neem je mee in de vijf stappen die je direct kunt doen om je immuunsysteem een flinke boost te geven.

Ja, dit wil ik

Om je op weg te helpen

Gratis weekmenu tegen stress

Met gezonde voeding kunnen we ons lichaam heel goed faciliteren en een natuurlijke balans creëren. Ik geef hier een voorbeeld van een menu wat van directe invloed is op je stresslevels. Gebruik dit advies in combinatie met de 5 tips uit de gratis webinar hierboven en je zet de eerste stap om je lichaam van stress te ontzien.
Wil je de volgende stap maken om je stress aan te pakken? Meld je dan aan voor een Personal Plan.

Gratis aanvragen