Personal Plans

Veel voorkomende klachten vinden vaak hun oorsprong in onze keuze in voeding en lifestyle. Omdat we nergens leren hoe het lichaam werkt en wat het nodig heeft leren we onszelf vaak gewoonten aan die niet meewerken aan een goede gezondheid. Gewoonten die hardnekkig zijn en die we niet zomaar kunnen veranderen.

Wetenschappelijk bewezen is dat we voor het veranderen van gewoonten vaak een langere periode met veel herhaling nodig hebben. Ons brein werkt zo.

De Personal Plans zijn precies zo ingericht dat we in drie of zes maanden een intensief traject volgen waarin we deze nieuwe gewoontes eigen gaan maken. Een duurzame gedragsverandering waar je je leven lang plezier van gaat hebben.

Programma’s

Uw ticket naar optimale gezondheid, meer energie en maximale brein prestatie.

Intake

€369,-

one off
 • 55 min intake
 • Lichaamsanalyse, neurotransmitters- en hormooncheck
 • Bloedonderzoek op vitaminen, mineralen en vetzuren
 • Persoonlijk voeding- en suppletieadvies
 • 45 min consult bespreking uitslagen & plan
Afspraak maken

Booster

€199,- per maand

Vervolg op intake
 • Tweewekelijkse 1 op 1 voeding & suppletie coaching
 • Weekmenu’s met boodschappenlijsten
 • Evt. aanvullende bloed-, speeksel- of ontlastingtesten in overleg (tegen meerprijs)
Afspraak maken

All inclusive

€349,- per maand

Vervolg op intake
 • Toegang tot het digitale platform
 • Tweewekelijkse 1 op 1 voeding & suppletie coaching
 • Weekmenu’s met boodschappenlijsten
 • Alle benodigde hoogwaardige supplementen
 • Outtake met bloedonderzoek op vitaminen, mineralen en vetzuren
 • Evt. aanvullende bloed-, speeksel- of ontlastingtesten in overleg (tegen meerprijs)
Afspraak maken

1:1 Coaching

Veel voorkomende klachten zoals vermoeidheid, hormonale disbalans, slecht slapen of weinig energie zijn typisch voor een maatschappij zoals die wij kennen. Ons voedingspatroon wordt gekenmerkt door veel bewerkte voeding. Gekoppeld aan een hoge werkdruk, gebrek aan ontspanning, een voornamelijk zittend bestaan en een overmaat aan prikkels leidt dit vaak tot een scala aan (vage) klachten.
​Omdat we niet leren hoe ons lichaam precies werkt, weten we vaak ook niet wat aan de basis ligt van deze klachten. Om die reden weten we dus ook niet hoe we er vanaf kunnen komen, zonder slechts de symptomen te bestrijden in plaats van het onderliggende probleem.

We starten met een uitgebreide intake waarbij we alle relevante onderwerpen bespreken. Vervolgens maak ik een persoonlijke analyse en een Personal Plan geheel afgestemd op jouw situatie, je behoeften en je doelen. Je krijgt vervolgens een op maat gemaakt voedings- en suppletie advies en weekmenu’s met recepten. Ook krijg je korting op de supplementen in de Health Shop.

Personal Light & Intense

Bij de Personal Light krijg je alle de tools om je oude leefstijl te veranderen naar een nieuwe en gezonde leefstijl om snel van je klachten af te komen. Dit traject is drie maanden waarbij je al snel verbetering zult ervaren en waarbij we echt een verandering op gang kunnen brengen. Omdat het doorbreken van patronen of aanpassingen in je levensstijl vaak moeilijk is, is er een tussentijds consult in deze periode. Daarnaast zorg ik ervoor dat je ook op andere manieren wordt gemotiveerd en geïnspireerd om door te gaan en ben ik op vaste momenten online beschikbaar om je te helpen.

De Personal Intense is gelijk aan de Personal Light maar is langer en uitgebreider. Bij dit traject van zes maanden hebben we meer tijd om te optimale balans te vinden die het voor jou makkelijker maakt om je nieuwe leefstijl langdurig vol te houden en zo maximaal resultaat te behalen. Er zitten veel extra features bij de Personal Intense zoals een EMB bloedtest waar je hier meer over kunt vinden.

Een andere optie is een los consult waarbij we ook eenzelfde uitgebreide intake doen maar waarbij je het stuk persoonlijke begeleiding in de periode daaropvolgend mist. Wel kun je vervolgconsulten los boeken, mocht je daar alsnog behoefte aan hebben.

Mijn doel is om jou alles te leren over optimale gezondheid, de intelligentie van ons lichaam, hoe krachtig het zelfherstellend vermogen is maar vooral hoe je dit zelf gemakkelijk kunt beïnvloeden. Alleen wanneer je écht gemotiveerd bent zul je maximale resultaten behalen en heb je mij straks niet meer nodig. Ready to start?