DNA leefstijlonderzoek

Niet veel mensen zullen gelijk aan DNA denken als het gaat over gezondheid. Dat is jammer want de nieuwste inzichten op het gebied van DNA en leefstijl in relatie tot gezondheid geven hier ontzettend veel nuttige informatie over. Eigenschappen die zorgen voor een goede gezondheid liggen voor een groot deel vast in ons DNA. Daarnaast speelt omgeving, oftewel leefstijl zoals voeding, slaap en beweging, een rol. Welke rol bij jou? Het DNA leefstijl onderzoek wat ik aanbied in mijn praktijk kijkt in je genen naar specifiek de gezondheidsaspecten die door leefstijl beïnvloed kunnen worden. Dit geeft jou antwoord op de vraag: “wat is een gezonde leefstijl voor mij?”.

 

Afspraak maken

Wat wordt er getest?

Het resultaat van het DNA Leefstijl Onderzoek helpt je om persoonlijke leefstijl keuzes te maken. Er wordt in jouw DNA niet naar ziektebeelden of andere medische zaken gekeken. Ik ga je helpen met het persoonlijk optimaliseren van je voeding, ontspanning en beweging. Leer jouw code van het leven, jouw DNA, beter kennen. Ontdek jouw gunstige en ongunstige genen en krijg praktische tips hoe je je leefstijl aan kunt passen aan jouw DNA. Heb je al van alles geprobeerd om op gewenst gewicht te komen? Wil je beter worden in je sport, ontspanning en energie? Wil je meer inzicht krijgen in je bloedsuikerspiegel, hoe je cardiovisculaire gezondheid eraan toe is of wil je inzage in je huidige status nutrienten & vetzuren?

Wil je jezelf beter leren kennen op basis van wetenschap? Je kunt ervoor kiezen om jouw DNA resultaat in boekwerk te ontvangen. Je DNA resultaat blijft altijd actueel, ideaal om je boek er na lange tijd weer eens bij te pakken.

 

Werkwijze

We starten met een intakegesprek. Bij deze intake krijg je de DNA leefstijl test mee naar huis of stuur ik deze voorafgaand op. Deze neem je zelf af en stuur je rechtstreeks naar het laboratorium. De uitslagen krijg ik binnen en ik maak daarop een persoonlijk voeding- en suppletieadvies. Dit bespreken we in een consult.

Wat krijg je:

✔ Online Health Check en Brain Check
✔ Voedingsanalyse
✔ Face-to-face intake (indien wenselijk kan het ook online)
✔ N.a.v. intake direct persoonlijke tips waar je mee aan de slag kunt terwijl je op de uitslag wacht
✔ Analyse test in het laboratorium incl. verzendkosten
✔ DNA-rapportage op 62 verschillende onderdelen
✔ Persoonlijk voeding-, suppletie- en leefstijl advies n.a.v. de DNA-rapportage
✔ Weekmenu met gezonde recepten
✔ Na drie maanden praktische mail-feedback
✔ Mogelijkheid om rapport in persoonlijk boekwerk te drukken (meerprijs €39,-)

Dit stand alone pakket kost €579,-.

 

Klik hier voor een voorbeeld rapport