Omega-3 index test

Een omega 3-test vertelt u in detail welke vetten uw eetpatroon bevat. De omega 3 index compleet test geeft een uitgebreide analyse: zo biedt deze compleet test ook een analyse van de GLA en DGLA, Omega 7 en 9 waarden en inzicht in uw AA & EPA ratio.

Eén druppel bloed volstaat om 26 verschillende soorten vetzuren te meten. Zo zien we exact hoeveel omega 9- en omega 6-vetzuren, verzadigde vetten en transvetten u inneemt. Het allerbelangrijkste is de omega 3-index: voor een gezond hart dient uw bloed minstens 8% omega 3 te bevatten.

Afspraak maken

Wat wordt er getest?

Omega-3 index
Omega-3/omega-6 ratio
Omega-6 GLA en DGLA
Omega-7, omega-9
Analyse van in totaal 26 vetzuren
AA/EPA ratio
Verzadigde vetten
Transvetten

Werkwijze

Tijdens een persoonlijk consult zal ik capillair bloed afnemen: ik maak een kleine prik in de vinger en vul zo een klein buisje met bloed. Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd en binnen twee tot drie weken is de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag en op de informatie die ik heb ontvangen via intake / vervolgconsulten maak ik een passend persoonlijk advies.

De bloedtest kan ook als stand alone geboekt worden in combinatie met een consult van 45 min, een telefonische bespreking van de uitslag (30 min) en een persoonlijk voeding- en suppletie advies. Na drie maanden een consult per mail aan de hand van je verstuurde update. Dit stand alone pakket kost €299,-.

Wat krijg je:

Wat krijg je:
✔ Online Health Check
✔ Online Brain Check
✔ Hormooncheck en eetanalyse
✔ Face-to-face intake met bloedafname
✔ N.a.v. intake direct persoonlijke tips waar je mee aan de slag kunt terwijl je op de uitslag wacht
✔ Analyse bloedtest in het laboratorium incl. verzendkosten
✔ Persoonlijk voeding-, suppletie- en leefstijl advies n.a.v. je uitslag

✔ Consult uitslagen en doornemen plan
✔ Weekmenu met gezonde recepten
✔ Na drie maanden praktische mail-feedback

 

Afspraak maken