Samenwerkingen

The Health Expert behandelt vanuit het een integrale visie en kijkt naar de mens in zijn geheel. Vanuit diezelfde gedachte ben ik een voorstander van de juiste samenwerkingen. Bij langdurige klachten is er zelden één methode die alles oplost, immers het heeft ook vaak meerdere samenhangende oorzaken waardoor de klachten zijn ontstaan. Het is soms noodzakelijk om verder te kijken dan alleen voeding & leefstijl; dan kunnen meerdere behandelmethoden of therapieën nodig zijn om jou weer op de goede weg te krijgen.

Fysiotherapie & Beweging

2.0 Vitaal heeft een evidence based techniek ontwikkeld die jou fit maakt. En houdt.

Waar traditionele methoden zich vaak richten op 1 ding, of op mentaal vlak óf op fysiek vlak, richt 2.o vitaal zicht juist op het hele plaatje en kijken ze naar de balans tussen lichaam en geest. Ze doen dat aan de hand van 4 pijlers: sporten, ontspanning, voeding en mindset. Pijlers die niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen, want de op maat gemaakte programma’s waar zij mee werken zijn wetenschappelijk bewezen effectief en gebaseerd op de EnergyContol Methode. Met die methode meten en monitoren we dagelijks jouw conditie.

Na de Energy Control testen (want meten is weten) en een uitgebreide intake maakt 2.0 vitaal samen een passend plan en volgen je op de voet.

De combinatie van de expertise van 2.0. Vitaal en The Health Expert blijkt enorm succesvol bij de aanpak van stress & burn-out klachten.

2.0 Vitaal

Massage en ademcoaching

Let it Flow Massage & Ademcoaching is wat mij betreft een belangrijke speler in het geheel. Een massage bij Marja helpt je om je hoofd te legen, stress en fysieke klachten te verminderen en even helemaal in het NU te zijn. Doordat Marja vanuit de holistische visie werkt, geeft zij jou bovendien de mogelijkheid om te voelen wat jouw lichaam en de klachten die je ervaart je te vertellen hebben. Dankzij de diepe rust en ontspanning die deze bewuste en aandachtige manier van masseren teweegbrengt, vergroot je je bewustzijn over hoe jij in je vel zit en in het leven staat.

Let it flow